Al teu servei

totstres2015CERESNATURAL és una cooperativa que treballa per la salut a través de la venda de productes ecològics de proximitat i de la realització de teràpies naturals. La nostra motivació és oferir un espai que fomenti àmpliament la sostenibilitat, el comerç just, i la salut. Sent el nostre objectiu final el fet d’aconseguir que cadascú es faci responsable de la seva pròpia salut i la del planeta.

Per això hem creat un espai ample i sense barreres, amb bona accessibilitat, i tant la decoració, com la disposició dels productes, i el tracte, estan concebuts per crear un ambient agradable i familiar.

L’augment en el consum de productes ecològics davant la quantitat de problemes que s’han presentat en els aliments industrials, fa visible la necessitat de produir aliments que siguin completament naturals, sense cap additiu químic, que pugui afectar la salut dels consumidors. CERESNATURAL vol ser un punt de referència en el barri en la venda d’aquest tipus de productes. Creiem que una base fonamental per una vida saludable es l’alimentació ecològica, per això t’oferim CERESNATURAL.

Els nostres espais en lloguer per hores, Informació:
931856552, info@ceresnatural.cat

despaxt2

 

Despatx de 3,30 x 2,40 amb taula, cadires i camilla elèctrica

P1050876

 

 

 

Sala de 6,50 x 5,10 amb màrfegues, coixins i mantes