La botiga

botiga1-2015A CERESNATURAL t’oferim un espai acollidor, i accessible, on trobaràs un servei acurat d’informació i venda de productes ecològics i sostenibles. Posem al teu abast articles de qualitat en alimentació, llar i cosmètica. I un ampli ventall de productes frescos provinents, la majoria, de petits productors i a granel, perquè puguis comprar el que necessites i més econòmic. Un dels nostres objectius és respectar al màxim els requisits de temporada, proximitat i sostenibilitat, i fomentar un consum responsable.

botiga2-2015

A la nostre botiga trobarÀs productes com ara:

Algues, Alimentació infantil, Begudes vegetals i sucs, Cervesa, Vi, Cava. Cafe, Infusions i te, Fruita i Verdura fresca, Cereals i llegums (també a granel)  Dolços i galetes, Pa, Fruits secs (també a granel) Herbes, Especies i Llavors (també a granel), Productes sense gluten, Complements dietétics. Productes de higiene i neteja, Cosmetica: Weleda, Giura, Yipsophilia, Las lilas…
Menjar per animals.

El nostre compromís es afavorir que puguis comprar el que realment necessites perquè el planeta continuï sent profitós i saludable.